Cardiovitaal

Waarom CardioVitaal?

Patiënten die een hartrevalidatieprogramma volgen hebben 50% minder kans op een herhaling van het hartprobleem en 35% minder kans om in de jaren erna te overlijden. Omdat veel mensen het niet prettig vinden om te revalideren in een ziekenhuisomgeving is CardioVitaal opgezet. Met CardioVitaal kunt u revalideren in een prettige, sportieve en veilige omgeving waar u zich thuis voelt. Het betreft specialistische multidisciplinaire aanpak die dicht bij de patiënt staat en in nauwe samenwerking plaatsvindt met het ziekenhuis en de huisartsenzorg.

Voor wie is CardioVitaal bedoeld?

Cardiovitaal is bedoeld voor mensen die:


Privacy

Als hartrevalidatie centrum hebben wij  te maken met vertrouwelijke patiëntgegevens. De bescherming van uw privacy is voor ons van essentieel belang. Cardiovitaaal staat in voor de veiligheid van u als patiënt.

Hier ziet u in het kort de wijze waarop wij met uw persoonsgegevens omgaan: Privacykaart Cardiovitaal.

Voor de uitgebreide beschrijving zie onze privacyverklaring.

Zorgkaart Nederland

Laat horen wat u van CardioVitaal vindt. U leest het oordeel van patiënten over de kwaliteit van zorg op Zorgkaart Nederland.

Geef ook uw mening

ZorgkaartNederland-Vierkant-Beeldmerk-Groot.jpg

Vind uw dichtstbijzijnde steunpunt

onjuiste postcode

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.