Cardiovitaal

Het ZKN kwaliteitskeurmerk

Het allerbelangrijkste is natuurlijk de kwaliteit van een behandeling. Het ZKN-keurmerk kwam als beste keurmerk in de zorg uit de bus volgens de consumentenbond. Klinieken met een ZKN keurmerk voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen en staan garant voor een optimale behandeling. Wij voldoen aan dit keurmerk. Bekijk deze hier: Keurmerk ZKN CardioVitaal.

Klinieken zijn gespecialiseerd.
Doordat klinieken zich toeleggen op slechts één of enkele behandeling-specialisme zijn de specialisten die er werken dikwijls veel meer gespecialiseerd in die ene behandeling; zij voeren dezelfde behandelingen vaker uit. Daardoor hebben ze meer ervaring op een specifiek gebied.

Uw zorg is verzekerd
Veel mensen in Nederland weten nog niet dat ze vaak gewoon met hun basisverzekering bij klinieken terecht kunnen. Ze worden nog te vaak automatisch doorverwezen naar het lokale ziekenhuis, terwijl dit niet de beste optie voorhanden hoeft te zijn. Daarbij is het wel van belang dat mensen met gezond verstand een kliniek kiezen, door op het ZKN-keurmerk te letten. 

ZKN keurmerk beste keurmerk in de zorg

Uit een onderzoek van de Consumentenbond kwam het ZKN-keurmerk als beste keurmerk in de zorg uit de bus. Steeds meer Nederlanders kiezen voor een behandeling in een kliniek met het ZKN keurmerk in plaats van een ziekenhuis. Klinieken met een ZKN keurmerk voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen en staan garant voor een optimale behandeling.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond trombose, zelfmeten en uw trombosedienst, vult u dan uw e-mailadres in.

Zorgkaart Nederland

Laat horen wat u van CardioVitaal vindt. U leest het oordeel van patiënten over de kwaliteit van zorg op Zorgkaart Nederland.

Geef ook uw mening

ZorgkaartNederland-Vierkant-Beeldmerk-Groot.jpg

Vind uw dichtstbijzijnde steunpunt

onjuiste postcode

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.