Cardiovitaal

MijnVital10

Voor iedereen die bij ons komt revalideren via het CardioVitaal hartrevalidatieprogramma wordt een digitaal(beveiligd) en persoonlijk portaal, ontwikkeld door Vital10, aangemaakt in MijnVital10. Hier worden modules aangekoppeld waar u aan kunt werken. Wat u kunt verwachten van MijnVital10 en welke modules het bevat wordt hier uitgelegd. Vragen zoals 'wat is Mijn Vital10?', 'Wat zijn de modules die daarin worden behandeld?' en 'Hoe zien deze eruit?' kunt u terug vinden onder het kopje 'Wat is MijnVital10?' links in de kolom.

 

Privacy

Als hartrevalidatie centrum hebben wij  te maken met vertrouwelijke patiëntgegevens. De bescherming van uw privacy is voor ons van essentieel belang. Cardiovitaaal staat in voor de veiligheid van u als patiënt.

Hier ziet u in het kort de wijze waarop wij met uw persoonsgegevens omgaan: Privacykaart Cardiovitaal.

Voor de uitgebreide beschrijving zie onze privacyverklaring.

Zorgkaart Nederland

Laat horen wat u van CardioVitaal vindt. U leest het oordeel van patiënten over de kwaliteit van zorg op Zorgkaart Nederland.

Geef ook uw mening

ZorgkaartNederland-Vierkant-Beeldmerk-Groot.jpg

Vind uw dichtstbijzijnde steunpunt

onjuiste postcode

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.