Cardiovitaal

Hartrevalidatie


Als u hartklachten of een verhoogde kans op hartklachten heeft zal uw behandelende arts met u een hartrevalidatieprogramma opstellen. Uw behandelend arts kan besluiten u door te verwijzen naar CardioVitaal. Het programma van CardioVitaal helpt bij het herstel en probeert u weer vertrouwen in uw lichaam te geven, daarnaast is het programma erop gericht om u zo snel mogelijk geen patiënt meer te (laten) voelen.

Patiënten die een hartrevalidatieprogramma volgen hebben 50% minder kans op een herhaling van het hartprobleem en 35% minder kans om in de jaren erna te overlijden. Omdat veel mensen het niet prettig vinden om te revalideren in een ziekenhuisomgeving is het CardioVitaal hartrevalidatieprogramma opgezet. Met CardioVitaal kunt u revalideren in een prettige, sportieve en veilige omgeving. Het betreft een specialistische multidisciplinaire aanpak waarbij u centraal staat en er nauwe samenwerking plaatsvindt met het ziekenhuis en de huisartsenzorg.

Lees hier meer informatie over wat hartrevalidatie inhoudt en hoe het programma er bij CardioVitaal uit ziet. Wat zijn de indicaties voor deelname aan hartrevalidatie? Welke stappen neemt u voordat u begint en hoe gaat het verder als het programma voorbij is.

Lees op de Home-pagina meer over een oplossing voor Hartrevalidatie tijdens de Corona-crisis, de TELE-Hartrevalidatie.

Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact op met CardioVitaal via (020) 305 3000 of stuur een e-mail naar info@cardiovitaal.nl

Privacy

Als hartrevalidatie centrum hebben wij  te maken met vertrouwelijke patiëntgegevens. De bescherming van uw privacy is voor ons van essentieel belang. Cardiovitaaal staat in voor de veiligheid van u als patiënt.

Hier ziet u in het kort de wijze waarop wij met uw persoonsgegevens omgaan: Privacykaart Cardiovitaal.

Voor de uitgebreide beschrijving zie onze privacyverklaring.

Zorgkaart Nederland

Laat horen wat u van CardioVitaal vindt. U leest het oordeel van patiënten over de kwaliteit van zorg op Zorgkaart Nederland.

Geef ook uw mening

ZorgkaartNederland-Vierkant-Beeldmerk-Groot.jpg

Vind uw dichtstbijzijnde steunpunt

onjuiste postcode

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.