Cardiovitaal

De duur van het hartrevalidatieprogramma CardioVitaal

De duur van het gehele programma is 3-4 maanden. Onderzoek laat zien dat hartrevalidatieprogramma’s waarin patiënten langer ge-coached werden, objectieve feedback kregen, en waarbij belangrijke doelen voor de patiënt zélf centraal werden gesteld, betere effecten hadden op leefstijl en risicofactoren.

Er zal sprake zijn van 1 tot 2 afspraken per week en afspraken met bijvoorbeeld fysiotherapeut en de cardioloog zullen zo veel mogelijk gecombineerd worden zodat u niet onnodig vaak op en neer hoeft te komen naar ons.

Privacy

Als hartrevalidatie centrum hebben wij  te maken met vertrouwelijke patiëntgegevens. De bescherming van uw privacy is voor ons van essentieel belang. Cardiovitaaal staat in voor de veiligheid van u als patiënt.

Hier ziet u in het kort de wijze waarop wij met uw persoonsgegevens omgaan: Privacykaart Cardiovitaal.

Voor de uitgebreide beschrijving zie onze privacyverklaring.

Zorgkaart Nederland

Laat horen wat u van CardioVitaal vindt. U leest het oordeel van patiënten over de kwaliteit van zorg op Zorgkaart Nederland.

Geef ook uw mening

ZorgkaartNederland-Vierkant-Beeldmerk-Groot.jpg

Vind uw dichtstbijzijnde steunpunt

onjuiste postcode

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.