Cardiovitaal

MijnVital10

In dit beveiligd gezondheidsportaal stellen patiënten en hulpverleners gezamenlijk persoonlijke revalidatiedoelen op, worden de voor uw relevante behandelmodules gekozen, en houd het de voortgang op verschillende subjectieve en objectieve uitkomstmaten bij.Tevens worden patiënten ondersteund bij het zelf monitoren van bijvoorbeeld hun bloeddruk en lichamelijke activiteit en hebben zij toegang tot hun medisch dossier. Met behulp van de e-coaching technieken worden patiënten stapsgewijs voorbereid op het zelfstandig managen van de hartaandoening in de thuissituatie en het volhouden van de nieuwe leefstijl. Meer informatie hierover vind u onder het kopje 'MijnVital10' boven in de blauwe balk of klik hier op MijnVital10.

Privacy

Als hartrevalidatie centrum hebben wij  te maken met vertrouwelijke patiëntgegevens. De bescherming van uw privacy is voor ons van essentieel belang. Cardiovitaaal staat in voor de veiligheid van u als patiënt.

Hier ziet u in het kort de wijze waarop wij met uw persoonsgegevens omgaan: Privacykaart Cardiovitaal.

Voor de uitgebreide beschrijving zie onze privacyverklaring.

Zorgkaart Nederland

Laat horen wat u van CardioVitaal vindt. U leest het oordeel van patiënten over de kwaliteit van zorg op Zorgkaart Nederland.

Geef ook uw mening

ZorgkaartNederland-Vierkant-Beeldmerk-Groot.jpg

Vind uw dichtstbijzijnde steunpunt

onjuiste postcode

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.