Cardiovitaal

Hoe ziet het Dashboard van MijnVital10 er precies uit?

Via het Dashboard kan de deelnemer in één overzicht zien hoe zijn/haar gezondheid ervoor staat. Dit wordt aantrekkelijk en toegankelijk visueel vormgegeven, waarbij de deelnemer ook gerichte adviezen voor verbetering krijgt indien nodig. Tijdens het programma kunnen vitaliteit punten worden gespaard en de score hiervan wordt hier weergegeven d.m.v. de vitaliiteitscore. Ook worden alle afspraken met de verpleegkundige, fysiotherapeut, cardioloog of andere disciplines overzichtelijk weergegeven evenals activiteiten die u te doen staan tijdens het revalidatietraject.In onderstaand plaatje ziet u de welkomspagina wanneer het dossier nog helemaal leeg is.

 Schermafbeelding 2020-04-29 om 23.08.20.png

Privacy

Als hartrevalidatie centrum hebben wij  te maken met vertrouwelijke patiëntgegevens. De bescherming van uw privacy is voor ons van essentieel belang. Cardiovitaaal staat in voor de veiligheid van u als patiënt.

Hier ziet u in het kort de wijze waarop wij met uw persoonsgegevens omgaan: Privacykaart Cardiovitaal.

Voor de uitgebreide beschrijving zie onze privacyverklaring.

Zorgkaart Nederland

Laat horen wat u van CardioVitaal vindt. U leest het oordeel van patiënten over de kwaliteit van zorg op Zorgkaart Nederland.

Geef ook uw mening

ZorgkaartNederland-Vierkant-Beeldmerk-Groot.jpg

Vind uw dichtstbijzijnde steunpunt

onjuiste postcode

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.