Cardiovitaal

                   

Hoe ziet de V-CHEQ pagina eruit en wat zijn V-CHEQ's eigenlijk?

V-CHEQ is een door Vital10 verzonnen afkorting en staat voor: Challenge-Homework assignment-Education-Questionnaire. Het zijn oefeningen, vragenlijsten, filmpjes die u op een speelse manier inzicht geven in uw verandering van gedrag aangaande leefstijl en risicofactoren voor het ontstaan van een chronische aandoening. Het geeft u inzicht in uw persoonlijke situatie en uw antwoorden geven bv in de vorm van een leefstijlscore weer hoe u er voorstaat. Met het doen van deze oefeningen vedient u punten.

Schermafbeelding 2020-04-29 om 22.19.50.png

U kunt een selectie maken van openstaande V-CHEQ's, verlopen V-CHEQ's etc. U kunt ook zien hoeveel punten de VCHEQ's hebben opgeleverd.

Schermafbeelding 2020-04-29 om 22.20.59.png

Privacy

Als hartrevalidatie centrum hebben wij  te maken met vertrouwelijke patiëntgegevens. De bescherming van uw privacy is voor ons van essentieel belang. Cardiovitaaal staat in voor de veiligheid van u als patiënt.

Hier ziet u in het kort de wijze waarop wij met uw persoonsgegevens omgaan: Privacykaart Cardiovitaal.

Voor de uitgebreide beschrijving zie onze privacyverklaring.

Zorgkaart Nederland

Laat horen wat u van CardioVitaal vindt. U leest het oordeel van patiënten over de kwaliteit van zorg op Zorgkaart Nederland.

Geef ook uw mening

ZorgkaartNederland-Vierkant-Beeldmerk-Groot.jpg

Vind uw dichtstbijzijnde steunpunt

onjuiste postcode

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.