Cardiovitaal

Hier kunt u een globale indruk krijgen van de module Hulpbronnen in MijnVital10

Hulpbronnen zijn hulpmiddelen (diensten of producten) die u kunnen helpen om uw gestelde doelen te behalen. Dit kan een professional zijn zoals een leefstijlcoach, een dietist of psycholoog maar ook bepaalde apps of devices of zelfs gezonde voedingsservices en recepten. Kortom u staat er niet alleen voor.

Schermafbeelding 2020-04-29 om 22.04.34.png

 

Ook worden er bij bepaalde projecten die wij aanbieden producten van de week in het zonnetje gezet. U spaart voor een volle spaarkaart en maakt kans op mooie prijzen.Schermafbeelding 2020-04-30 om 00.13.50.png

Privacy

Als hartrevalidatie centrum hebben wij  te maken met vertrouwelijke patiëntgegevens. De bescherming van uw privacy is voor ons van essentieel belang. Cardiovitaaal staat in voor de veiligheid van u als patiënt.

Hier ziet u in het kort de wijze waarop wij met uw persoonsgegevens omgaan: Privacykaart Cardiovitaal.

Voor de uitgebreide beschrijving zie onze privacyverklaring.

Zorgkaart Nederland

Laat horen wat u van CardioVitaal vindt. U leest het oordeel van patiënten over de kwaliteit van zorg op Zorgkaart Nederland.

Geef ook uw mening

ZorgkaartNederland-Vierkant-Beeldmerk-Groot.jpg

Vind uw dichtstbijzijnde steunpunt

onjuiste postcode

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.