Cardiovitaal

Wegblijf-tarief (no-show)


Heeft u een afspraak en bent u verhinderd, geef dit minstens 24 uur van te voren door. Dit kan telefonisch voor alle locaties behalve Nijmegen via 020-3053002 of per email info@cardiovitaal. Voor Nijmegen kan dit via 024-2032020 of nijmegen@cardiovitaal.nl
 

Zeg uw afspraak op tijd af

 
Als u niet komt opdagen tijdens een geplande afspraak zonder dat u dit op tijd heeft doorgegeven, zijn wij genoodzaakt de kosten van de afspraak bij u in rekening te brengen. U ontvangt dan van ons een factuur.
 
Het no-show tarief hanteren wij als stimulans voor u om de gemaakte afspraak na te komen of om deze tijdig af te zeggen.
 
Wij hanteren een no-show tarief van €50,00 per gemiste of niet tijdig afgezegde afspraak.

Privacy

Als hartrevalidatie centrum hebben wij  te maken met vertrouwelijke patiëntgegevens. De bescherming van uw privacy is voor ons van essentieel belang. Cardiovitaaal staat in voor de veiligheid van u als patiënt.

Hier ziet u in het kort de wijze waarop wij met uw persoonsgegevens omgaan: Privacykaart Cardiovitaal.

Voor de uitgebreide beschrijving zie onze privacyverklaring.

Zorgkaart Nederland

Laat horen wat u van CardioVitaal vindt. U leest het oordeel van patiënten over de kwaliteit van zorg op Zorgkaart Nederland.

Geef ook uw mening

ZorgkaartNederland-Vierkant-Beeldmerk-Groot.jpg

Vind uw dichtstbijzijnde steunpunt

onjuiste postcode

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.