Cardiovitaal

Vergoeding CardioVitaal programma


Het hartrevalidatieprogramma bij CardioVitaal wordt geheel vergoed door de Nederlandse zorgverzekeraars* (met inachtneming van het wettelijk eigen risico). Hartrevalidatie wordt vergoed vanuit uw basisverzekering. Wij zullen de kosten voor hartrevalidatie rechtstreeks declareren bij uw verzekeraar.

De basisverzekering kent voor iedereen een verplicht eigen risico. In 2023 is het bedrag vastgesteld op € 385,-. Dat betekent dat u de eerste € 385,- van uw gemaakte zorgkosten zelf moet betalen. Aangezien de regels per zorgverzekeraar kunnen verschillen raden wij u aan contact op te nemen met uw verzekeraar.

Het kan zijn dat uw zorgverzekeraar u middels een bericht op de hoogte brengt van het totale bedrag dat door hen wordt vergoed, met daarbij een resterende bedrag dat zij niet betalen. U hoeft dit bedrag niet zelf te betalen, dit komt voor rekening van CardioVitaal. We verzoeken u in deze uitzonderlijke situatie ons op de hoogte te stellen door het bericht van de verzekeraar aan ons door te sturen per email naar info@cardiovitaal.nl. Wij zullen dit vervolgens voor u afhandelen.

Wanneer u geen Nederlandse zorgverzekeraar heeft, kunt u contact opnemen met CardioVitaal. Wij kunnen u verder informeren.

Privacy

Als hartrevalidatie centrum hebben wij  te maken met vertrouwelijke patiëntgegevens. De bescherming van uw privacy is voor ons van essentieel belang. Cardiovitaaal staat in voor de veiligheid van u als patiënt.

Hier ziet u in het kort de wijze waarop wij met uw persoonsgegevens omgaan: Privacykaart Cardiovitaal.

Voor de uitgebreide beschrijving zie onze privacyverklaring.

Zorgkaart Nederland

Laat horen wat u van CardioVitaal vindt. U leest het oordeel van patiënten over de kwaliteit van zorg op Zorgkaart Nederland.

Geef ook uw mening

ZorgkaartNederland-Vierkant-Beeldmerk-Groot.jpg

Vind uw dichtstbijzijnde steunpunt

onjuiste postcode

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.