Cardiovitaal

Locaties CardioVitaal (Tele)Hartrevalidatie 


CardioVitaal biedt het hartrevalidatieprogramma op 7 verschillende locaties in Nederland aan. De hartrevalidatie is mogelijk in Amsterdam Zuid, Amsterdam Zuid-Oost, IJmuiden, Nijmegen, Dokkum, Oud Beijerland en Almere. Als deze locaties geen van allen bij u in de buurt zijn kunt u, als uw cardioloog vindt dat u hiervoor in aanmerking komt, ook tele-hartrevalidatie thuis volgen. Hierover kunt u meer vinden op deze web-site. In het menu links vindt u meer informatie over de betreffende hartrevalidatie locaties.

Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact op met CardioVitaal via (020) 305 3002 of stuur een e-mail naar info@cardiovitaal.nl


onjuiste postcode

hartrevalidatiepunt

Cardiologie Centrum Almere

Bartokweg 161
1311 ZX Almere
Tel: (036) 5406080
info@cardiovitaal.nl
 

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond trombose, zelfmeten en uw trombosedienst, vult u dan uw e-mailadres in.

Zorgkaart Nederland

Laat horen wat u van CardioVitaal vindt. U leest het oordeel van patiënten over de kwaliteit van zorg op Zorgkaart Nederland.

Geef ook uw mening

ZorgkaartNederland-Vierkant-Beeldmerk-Groot.jpg

Vind uw dichtstbijzijnde steunpunt

onjuiste postcode

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.