Cardiovitaal

Locatie Nijmegen


Radboudumc Dekkerswald
Nijmeegsebaan 31
6561 KE Groesbeek
T (024) 3611111
E info@cardiovitaal.nl


COVID- 19 protocol Dekkerswald

Cardiovitaal en het Radboudumc hebben gezamenlijk verschillende maatregelen genomen voor de veiligheid en de gezondheid van patiënten, bezoekers en medewerkers. 

Ingang D Dekkerswald
Voor de hartrevalidatie kunt u bij aankomst alleen gebruik maken van Ingang D. De patiënten voor de longrevalidatie maken gebruik van een andere ingang. Bij binnenkomst dient u gebruik te maken van de handendesinfectans die bij de ingang staat.

Er is een controlepost bij de ingang D
Bij aankomst bij ingang D dient u zich altijd te melden bij de baliemedewerkerster in de ruimte direct links van de ingang. Zij zal u (en uw eventuele begeleider) vragen stellen over uw gezondheid. U toont hier de ingevulde vragenlijst over uw gezondheid of u vult de vragenlijst bij de ingang in. Klik op de link om de vragenlijst te printen en vast in te vullen :COVID-19 vragenlijst. Bij twijfel kunt u natuurlijk altijd eerst bellen 024-68559561.

Beantwoordt u alle vragen met nee, dan ontvangt u een groene kaart met dagstempel. Deze laat u zien bij de fitnesszaal.

Beantwoordt u 1 of meer van de vragen met ja, dan ontvangt u een mondneusmasker en een oranje kaart met dagstempel. U zult door een medewerker naar een aparte kamer begeleid worden waarna contact opgenomen wordt met de arts/verpleegkundige van Cardiovitaal of het verantwoord is om u deel te laten nemen aan de hartrevalidatie. Bezoekers/begeleiders die 1 of meer van de vragen met ja beantwoorden, kunnen helaas niet naar binnen.

Er zijn looproutes aangegeven in het gebouw
Op Dekkerswald worden de ingangen en uitgangen zoveel mogelijk van elkaar gescheiden. Met pijlen wordt de looprichting aangegeven, waarbij zoveel mogelijk eenrichtingswegen worden uitgezet. 

Na het afronden van uw hartrevalidatie sessie dient u de FIT ruimte te verlaten aan de tuinzijde en links om het gebouw heen naar de voorzijde lopen.

Er is geen wachtruimte beschikbaar
Er is geen wachtruimte beschikbaar. Na controle aan de ingang wordt u geacht rechtstreeks naar de sportzaal te gaan. De koffieautomaten kunnen helaas niet worden gebruikt. Bij de sportzaal staat koffie, thee en water.

Kleedkamers en douches
Kleedkamers en douches mogen niet gebruikt worden. Zorg dat u uw sportkleding al aan heeft bij binnenkomst. U mag eventueel wel gebruik maken van de kluisjes in de kleedkamers. Zorg dat u bij vertrek niets achterlaat.

Sportzaal
Aangezien de wachtlijst voor de hartrevalidatie door COVID-19 opgelopen is en wij door de 1,5 meter regel beperkt zijn tot het begeleiden van maximaal 5 patiënten in de sportzaal  hebben wij in de tuin een tweede trainingsmogelijkheid opgezet in de vorm van een tent. Op deze wijze kunnen wij per sportsessie maximaal 10 patiënten begeleiden. De fysiotherapeuten zullen per sessie in overleg met u de inhoud van de sessie afstemmen.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond trombose, zelfmeten en uw trombosedienst, vult u dan uw e-mailadres in.

Zorgkaart Nederland

Laat horen wat u van CardioVitaal vindt. U leest het oordeel van patiënten over de kwaliteit van zorg op Zorgkaart Nederland.

Geef ook uw mening

ZorgkaartNederland-Vierkant-Beeldmerk-Groot.jpg

Vind uw dichtstbijzijnde steunpunt

onjuiste postcode

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.