Cardiovitaal

Onze Partners

Wij zien u niet als patiënt, maar als iemand die herstelt van een klacht. Wij hebben (uw) zorg hoog in het vaandel staan. En maken gebruik van de nieuwste technologie om te laten herstellen van uw klacht, zowel tijdens als ná de revalidatie. Daarom besteden wij de uiterste zorg aan het selecteren van onze partners.

We hebben samenwerkingsverbanden met cardiologie afdelingen binnen diverse medische centra. Om de medische wetenschap te helpen verbeteren, is medisch onderzoek noodzakelijk. En de laatste inzichten moeten gebruikt worden in het belang van de patiënt. Daarom werken wij samen met het de academische ziekenhuizen AMC, VUmc in Amsterdam en het Radboud MC in Nijmegen. Deze kennis zetten wij in voor patiënten in het gehele land. Tevens werken wij samen met  Cardiologie Centra Nederland (CCN) en Zorgwaard in Oud-Bijerland.

Fysiotherapie is een belangrijk onderdeel van het CardioVitaal programma. Wij hebben verschillende partnerwaaronder FysioHolland met 54 praktijken verspreid door Nederland een belangrijke en gewaardeerde partner. Verder werken wij samen met ondernemende fysiotherapeuten De Fysioo.

Tevens is er een samenwerkingsverband met de zorgorganisatie Zorgbalans in Kennemerland die tijdelijke en langdurige verpleging, verzorging, huishoudelijke ondersteuning, behandeling, begeleiding van dementie en revalidatie biedt. 

Goede voeding is erg belangrijk. Het helpt de risicofactoren op een herhaling van de hartklachten va te voorkomen. Wij werken daarom samen met o.a. Diëtheek want soms vraagt uw gezondheid om een aanpassing van uw voeding. De diëtisten van Diëtheek zijn dé deskundigen bij uitstek die u hierbij kunnen helpen. 

Wanneer geïndiceerd is, kunt u ook verwezen worden naar een psycholoog binnen CardioVitaal. Hierin hebben wij onze eigen psychologen maar ook als partner Epidaurus dat een landelijke organisatie is voor psychische zorg is.

Omdat Arterium staat voor hart- én vaatdeskundigheid hebben zij ook een trombosedienst in het leven geroepen TromboVitaal genaamd. Zij bieden daarbij zowel ondersteuning van zelfzorg (zelfmeten) als een groeiend netwerk van prikpunten bij de apotheek of de huisarts waar via een vingerprik de INR-waarde kan worden bepaald en de patiënt niet meer naar de prikpost hoeft voor bloedafname.

Vital10 is een bedrijf dat staat voor ontwikkelen, onderhouden en exploiteren van interactieve oplossingen voor medische behandeling, begeleiding en participatie van patiënten op afstand.

Ten slotte moet zorg natuurlijk ook betaald worden. CardioVitaal heeft overeenkomsten voor vergoedingen met alle Nederlandse zorgverzekeraars.

 

Privacy

Als hartrevalidatie centrum hebben wij  te maken met vertrouwelijke patiëntgegevens. De bescherming van uw privacy is voor ons van essentieel belang. Cardiovitaaal staat in voor de veiligheid van u als patiënt.

Hier ziet u in het kort de wijze waarop wij met uw persoonsgegevens omgaan: Privacykaart Cardiovitaal.

Voor de uitgebreide beschrijving zie onze privacyverklaring.

Zorgkaart Nederland

Laat horen wat u van CardioVitaal vindt. U leest het oordeel van patiënten over de kwaliteit van zorg op Zorgkaart Nederland.

Geef ook uw mening

ZorgkaartNederland-Vierkant-Beeldmerk-Groot.jpg

Vind uw dichtstbijzijnde steunpunt

onjuiste postcode

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.