Cardiovitaal

Interviews


Column: ‘Zelfmanagement op afstand: dé manier om zorg goed en betaalbaar te houden’

Het is tegenwoordig een veelgehoorde klacht: zorginstellingen zijn onpersoonlijk, bureaucratisch en weinig flexibel. „Bij zorgdirecteuren draait het nu vooral om geld, macht en concurrentie”, stelde een oud-zorgdirecteur in een landelijk dagblad. De zorg wordt duurder en het aanbod verschraalt. Sabine Pinedo en Roderik Kraaijenhagen, oprichters van het Arterium, een centrum voor cardiologische en internistische (zelf)zorg in Amsterdam, zoeken manieren om zorg toegankelijker, goedkoper en flexibeler te maken. Geen kille wachtkamers en lange wachtlijsten, maar een persoonlijke sfeer en aanpak. Het motto ‘meer zorg met minder zorgen’ spreekt ons aan.

Geïnteresseerd? Lees hier het hele artikel


Privacy

Als hartrevalidatie centrum hebben wij  te maken met vertrouwelijke patiëntgegevens. De bescherming van uw privacy is voor ons van essentieel belang. Cardiovitaaal staat in voor de veiligheid van u als patiënt.

Hier ziet u in het kort de wijze waarop wij met uw persoonsgegevens omgaan: Privacykaart Cardiovitaal.

Voor de uitgebreide beschrijving zie onze privacyverklaring.

Zorgkaart Nederland

Laat horen wat u van CardioVitaal vindt. U leest het oordeel van patiënten over de kwaliteit van zorg op Zorgkaart Nederland.

Geef ook uw mening

ZorgkaartNederland-Vierkant-Beeldmerk-Groot.jpg

Vind uw dichtstbijzijnde steunpunt

onjuiste postcode

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.